decksdark

mislukt-small

We waren een tijdje geleden bij Radiohead. Het was de tweede keer voor ons samen. (Weet je nog, de volmaakte eerste keer?) Ik denk terug aan waar we stonden, hoe matig het geluid was en dat we ons daarover verbaasden. (Aan waar jij was en dat je niet met mij mee naar voren wilde. Dat ik toen alleen ging, maar me daar niet lekker bij voelde. Godverdomme. Dat ik terugliep naar waar jij stond en dichtbij je ging staan. Hoe dat niet hielp.)
Ik was achteraf verbaasd om te lezen dat mensen het helemaal fantastisch hadden gevonden, terwijl wij niet geraakt werden.

Of dingen slagen heb je gewoon niet altijd in de hand.

 
vergroot de foto

This entry was posted in archief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do the math: