bang

vogel-small

Vanmiddag las ik een artikel over angst.

Nadat we ons eerst druk hebben gemaakt over een heleboel andere dingen, is angst het Nieuwe Onderwerp. Angst en eenzaamheid, die twee dingen, denk ik. Zaterdag zei er over eenzaamheid nog iemand tegen me: ‘Saskia Noort gaat er een boek over schrijven. Nu moeten we maar zien of ze dat goed doet.’ (Saskia Noort zegt over zichzelf dat ze mannen intimideert, dus daar heb je het al.)

Terug naar het artikel. Angst is wat mij 22 jaar binnen heeft gehouden en dan overdrijf ik niet, maar inmiddels ben ik er (voor een groot deel) van genezen. Het lijkt me niet meer dan logisch dat ik daar meer over schrijf, als ik een van de twee Onderwerpen mag kiezen.

Maar vandaag gaat het niet, want ik was zó uit het lood van dat artikel, dat ik een dagje bij moet komen.

vergroot de foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do the math: