ruggengraat

sterk-small

Gisteren had ik een werkafspraak bij iemand van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Ik wilde mijn foto daarvan plaatsen, maar dacht toen aan degene die mij aan deze afspraak heeft geholpen, Caroline Wiedenhof.

Caroline werkt bij Buitenlandse Zaken en bij Double Healix en houdt zich daar bezig met ontwikkeling en verandering met behulp van film, MovieLearning. We spraken over de kracht van beelden, naast of in plaats van woorden.

In ons gesprek kwam ter sprake dat ze sinds een jaar fanatiek aan Bikram Yoga doet. Daarna liep ze richting bar om nog iets te drinken te halen. Ik zag haar lopen en kreeg een mooi voorbeeld van hoe woorden ontoereikend zijn en hoe ontwikkeling zichtbaar is in beeld.

Ik keek naar Caroline: boven de vijftig, maar met het postuur van een vrouw van twintig.

 

Lees meer over Caroline op haar site.

klik op foto om hem scherp te zien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do the math: