kunst

20140208 wanders

Vandaag was ik met een klant bij de tentoonstelling van Marcel Wanders in het Stedelijk Museum. Ik was een beetje vooringenomen over deze jonge god (1963), met zijn trucendoos, tenminste, dat idee had ik, en daarbij had ik op twitter gelezen dat hij arrogant is, zie zijn optreden bij DWDD, dus ik ging er heen met een air van: dat wordt niks, tenminste, ik wil misschien wel zo’n lamp, maar kunst is het niet.

Maar het was compleet. Een wereld op zichzelf en de moeite waard.

Klant en ik kregen een gesprek over wat kunst is, maar we kwamen er niet uit. Thuis heb ik zitten googlen en het aan Siri gevraagd. Geen eenduidig antwoord gevonden. Het maakt me niet uit. Als het Stedelijk Museum er maar over na heeft gedacht.

 

 
Over de tentoonstelling van Marcel Wanders: Stedelijk Museum

Over op stap met mij: metMuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do the math: